Over Hartd.

Wij stoppen pas als alles klopt.

We matchen techneuten aan werk waarin alles klopt in de metaalbewerking, montage, machinebouw, installatietechniek, werkvoorbereiding en service & onderhoud. Onze coaching helpt ze groeien als professional, waardoor organisaties optimaal profiteren van hun talenten.

Afwisseling én zekerheid.

Niemand wil zomaar een baan. Je wilt een baan die past bij jouw kwaliteiten. Zo bieden we afwisselende projecten en een baan met uitzicht op een vast contract. Dit brengt onze vakmensen variatie en onze opdrachtgevers flexibiliteit. Altijd met een vast aanspreekpunt. Wel zo handig, toch?

Samen stappen zetten.

Bij ons ontdekken techneuten wat ze nu écht willen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden en we stoppen pas als ze helemaal op hun plek zitten. Zo werken onze vakmensen aan hun persoonlijke groei.

Landelijke dekking, regionale expertise.

Als onderdeel van de Continu Group zijn we groot genoeg om de totale markt te overzien, vanuit verschillende vestigingen met regionale kennis en contacten. We zijn kind aan huis in de techniek en kennen het werkveld op ons duimpje.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Wij staan je met plezier te woord en helpen je graag verder. Samen werken we aan jouw en onze ambities.

Neem contact op