Junior Elektromonteur Deventer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Deventer

Over de functie

Ben jij die techneut die elektrotechniek helemaal te gek vindt? Ben jij toe aan een stukje uitdaging om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig elektromonteur? Dan is dit je kans!

Als junior elektromonteur krijg je bij Hartd. de kans om te laten zien wat jij in huis hebt. Vanuit je opleiding heb je uiteraard een uitstekende basis. Maar net zoals bij het behalen van je rijbewijs begint het "echte leren" pas nadat je het papiertje hebt behaald.

Voor ons betekent dit, dat je onder leiding van een ervaren monteur, ervaring op gaat doen in de woningbouw, utiliteit of industrie in de regio Deventer. Naast het feit dat je op deze manier natuurlijk ervaring op doet, kom je er ook achter wat je echt leuk vindt. Vanuit onze projecten ga jij namelijk kennis maken met verschillende soorten installaties (storingswerkzaamheden, het aansluiten van meterkasten, afmonteren van woningen, kabels trekken etc.).

Wij vinden jouw ideeën belangrijk en je hebt dus ook inspraak bij de projecten die we voor je inplannen. Zo komen we er samen achter wat het beste bij je past. Tegelijkertijd heb je gewoon een contract bij Hartd. Je bent dus bij ons in dienst en wij zorgen goed voor onze medewerkers. Lijkt deze mooie baan in de regio Deventer je wat, trek dan aan de bel!

Functie eisen

Jij hebt een diploma van een van de volgende opleidingen op minimaal niveau 3:
- MBO Elektrotechniek
- Je hebt al enige concrete ervaring (elektrotechnisch) opgedaan op bijv. stages.
- Je hebt een rijbewijs.
- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Deventer.
- Een goede instelling (zowel leergierig als werkgierig).

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent voor ons, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis bieden. Dit doen wij door middel van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd, met goede primaire voorwaarden. Daarnaast bieden wij:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.
- De mogelijkheid om door te groeien door middel van cursussen/opleiding.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via