Junior Maintenance Engineer Zutphen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zutphen

Over de functie

Storingen oplossen is natuurlijk mooi. Wat is er dan nog mooier? Precies... storingen voorkomen!!! En precies dat, wordt jouw nieuwe doel. Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een Junior Maintenance Engineer in de omgeving van Zutphen. Na het behalen van een technische studie ben jij aan het werk geweest als monteur; nu je een mooie basis hebt gelegd, wordt het tijd om je te specialiseren!

Als maintenance engineer wordt jij verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een gedegen onderhoudsplan. Hiervoor verzamel je gegevens om deze vervolgens voor je te laten werken in specifieke maintenance software (CMMS; bijvoorbeeld TD-Office of Ultimo Maintenance Management).

Jij bent de man met het plan, en jouw succes hangt af van jouw collega's ter plaatse. Zij moeten het namelijk uitvoeren zoals jij dat voor ogen hebt. Dit betekent dat je jouw visie zal moeten overbrengen en dat je draagvlak moet creeeren.
In de eerste instantie zal je komen te werken onder een ervaren Maintenance Engineer die jou op weg helpt, het uiteindelijke doel is om zelfstandig op verschillende locaties het preventieve onderhoud naar een hoger plan te tillen.

Durf jij het aan? Solliciteer nu op deze mooie functie in de omgeving van Zutphen!

Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO opleiding richting de werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek (niveau 4).
- Je bent sociaal sterk, wat inhoudt dat je duidelijk communiceert en je goed in mensen kunt verplaatsen.
- Je geniet er van om op verschillende locaties te werken.

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele, nuchtere en dynamische omgeving. Wij werken graag met ambitieuze mensen, die wat van hun loopbaan willen maken. Hierin willen we toegevoegde waarde hebben. Wij maken gebruik van diverse opleidingsinstituten en begeleiden je daarnaast persoonlijk. Verder zijn we informeel en staan onze deuren altijd open.

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via