Commissioning engineer Deventer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Deventer

Over de functie

Ben jij de techneut met twee rechterhanden? Houd jij van een uitdaging? Wil je graag meer zien van de wereld? Dan ben jij misschien degene die wij zoeken!

Doordat we met diverse klanten, projecten binnen de machinebouw oppakken, is geen project hetzelfde. Zo is het goed mogelijk dat je eerst service verleent aan een installatie binnen de voedselverwerkende industrie, om vervolgens een project op te pakken bij het opbouwen van noodstroom toepassingen. Hoewel de projecten erg divers zijn is een ding zeker: ze zijn technisch gezien allemaal uitdagend! Samen met je collega's ben je er voor verantwoordelijk het project naar tevredenheid van de eindklant op te leveren.

Voor deze functie zoeken we mensen met een elektrotechnische of mechanische opleiding die affiniteit hebben met zowel mechanische- als elektrotechniek. De meeste projecten vinden plaats binnen Nederland, maar in overleg pakken we ook projecten op in Europa en zelfs daarbuiten. Uiteraard houden we hierbij rekening bij je persoonlijke situatie en wensen.

Functie eisen

Om bovenstaande functie goed uit te kunnen voeren, zijn wij op zoek naar iemand die:

- minimaal een relevante MBO opleiding op niveau 3 heeft afgerond, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
- minimaal 3 jaar ervaring relevante werkervaring heeft.
- een goede beheersing heeft van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal.
- bereid is te reizen.
- initiatief neemt.
- representatief is.

Wat wij bieden

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Reiskostenvergoeding.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via