Stage Commercieel Projectmanager Veenendaal

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Veenendaal

Over de functie

Ben jij een vent of dame die niet van verliezen houdt en het maximale uit zichzelf wil halen? Zit jij in de laatste fase van een commerciële MBO-4 opleiding en woon je in de omgeving van Veenendaal? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze vestiging in Veenendaal zijn wij opzoek naar een stagiair die zijn skills op het commerciële vlak wil verbeteren en een basis wil leggen voor zijn/haar verdere professionele carrière. Als afstudeerder ga jij onderzoeken hoe wij schoolverlaters binnen de technische sector het beste kunnen bereiken. Daarnaast ondersteun jij ons in de dagelijkse werkzaamheden. Dat houdt in dat geen dag hetzelfde zal zijn. Naast het uitvoeren van je stageopdracht ga je in gesprek met verschillende klanten van ons binnen de machine- en staalbouw of de installatie- en elektrotechniek. Ook ga je regelmatig met één van onze projectmanagers op stap om onze klanten te bezoeken. Hier heb je doorzettingsvermogen, energie en een gezond stel hersenen voor nodig. Verder helpt het, als je technisch geïnteresseerd bent en de taal van de werkvloer spreekt. Daarnaast biedt Hartd. jouw begeleiding en een omgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen.

Dus wil jij een kickstart voor je toekomstige carrière en wil jij het maximale uit jezelf halen? Solliciteer dan snel op deze stagevacature!

Functie eisen

- Je hebt een hekel aan verliezen.
- Je vrienden vinden je positief en energiek.
- Je houdt van een geintje en hebt humor.
- Je houdt van competitie (ook tijdens de pauzes).
- Je bent collegiaal.
- Je kunt tegen een stootje.
- Je vindt het leuk om mensen verder te helpen.
- Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau.
- Je woont in de regio Veenendaal.

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Wij zijn nuchter, recht door zee en we kennen de regio. We houden van een feestje, we hebben een jong, hecht team dat elkaar verder helpt en we hebben een eigen identiteit.

Uiteraard bieden we je een goede stagevergoeding, met een interessante bonusstructuur. Wat misschien wel interessanter is, is het feit dat we jou intensief gaan begeleiden. Toegegeven, dit kan wel eens zwaar zijn, maar hiermee leggen we een basis voor je verdere commerciële carrière. Dus werk jij graag in een commerciële functie voor een jonge, professionele organisatie met een informele sfeer? Solliciteer dan snel!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via