Monteur technische dienst Winterswijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Winterswijk

Over de functie

Ben jij degene die geen technische uitdaging uit de weg gaat? Ben jij degene die bij het zien van een nieuwe machine wil weten hoe die in elkaar zit en hoe deze werkt? Denk jij niet in problemen, maar in oplossingen? Dan is dit de functie voor jou!

Als monteur binnen onze technische dienst ben jij samen met je collega’s er verantwoordelijk voor dat onze fabriek in Winterswijk blijft draaien. Om dit te realiseren voer je periodiek onderhoud uit en los je storingen op. Tevens ben je betrokken bij het vervangen en reviseren van onze machines en installaties. Bij deze functie krijg je te maken met diverse facetten van de techniek, hierbij kun je denken aan mechanica, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek. Het is van belang dat je veel technisch inzicht hebt en van aanpakken houdt. Relevante technische ervaring is uiteraard van belang. Hoewel het een zelfstandige functie betreft werk je altijd in een team van 4 personen.

Ben jij die handige klusser die toe is aan een nieuwe uitdaging in de regio Winterswijk, reageer dan snel op deze uitdagende vacature.

Functie eisen

Wij zoeken iemand met:
- Een relevante technische opleiding.
- Een leergierige houding.
- Flexibele instelling (bereid in 3 ploegen te werken tussen 5.30 uur en 1.00 uur).
- In het bezit van een rijbewijs B.
- Voldoende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
- Woonachtig in een straal van max. 50 kilometer t.o.v. Winterswijk.

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele, nuchtere en dynamische omgeving. Wij werken graag met ambitieuze mensen, die wat van hun loopbaan willen maken. Hierin willen we toegevoegde waarde hebben. Wij maken gebruik van diverse opleidingsinstituten en begeleiden je daarnaast persoonlijk. Verder zijn we informeel en staan onze deuren altijd open.

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via