Lead engineer Amersfoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Amersfoort

Over de functie

Wat deed James Watt waardoor hij de geschiedenisboeken inging als de uitvinder van de stoommachine? Bedacht hij hem? Nee, hij verhoogde het rendement, verhielp de structurele gebreken en maakte hem mobiel. Kortom, James Watt maakte de stoommachine praktisch inzetbaar. Ben jij ook iemand die denkt in maakbaarheid, duurzaamheid en praktische toepassingen? Kom je ook nog uit de regio Amersfoort? Lees dan snel verder!

Als Lead Engineer bij Hartd. BV houdt jij je bezig met het ontwerpen, verbeteren en aanpassen van diverse machines en apparaten. Doordat wij een breed scala aan projecten binnen de klant specifieke machinebouw hebben, zijn er legio mogelijkheden. Werk jij graag aan procesinstallaties, verpakkingsmachines, of heb je meer gevoel bij moderne pick & place systemen? In alle gevallen ben jij de man of vrouw die de machines en apparaten, aan de hand van de wensen van de klant, praktisch inzetbaar maakt. Vanuit de regio Amersfoort bedien jij onze klanten. Ben jij die nuchtere techneut die bij kan en wil dragen aan verbeter processen, of misschien wel betrokken wordt bij dé nieuwe machine van de 21e eeuw? Reageer dan snel op deze vacature in Amersfoort!

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met:

- Een HBO opleiding werktuigbouwkunde.
- 1 jaar ervaring binnen de machine- en apparatenbouw.
- Ambitieuze instelling, wij zoeken iemand die binnen 3 jaar door wil groeien naar projectengineer.
- Ervaring met het SolidWorks of Inventor tekenpakket.
- Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer t.o.v. Amersfoort.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- In het bezit van een B rijbewijs.

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent voor ons, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis bieden. Dit doen wij door middel van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd, met goede primaire voorwaarden. Daarnaast bieden wij:

- mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- pensioenregeling en reiskosten vergoeding.
- uitzicht op een vast contract.
- eventueel een auto van de zaak.
- prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
- mogelijkheid tot het volgen van interessante trainingen en cursussen.
- eventueel een persoonlijk coaching traject, waarbij je een intensief programma gaat volgen, dat totaal afgestemd is op jouw persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelpunten.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via