Field Service Engineer HITEC Almelo

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Almelo

Over de functie

HITEC Power Protection ontwikkeld, produceert en levert totaal oplossingen voor ononderbroken noodstroom voorzieningen. De basis van deze systemen bestaat uit energie opslag door middel van geavanceerde vliegwielen. Deze technologie heeft zich inmiddels al meer dan 60 jaar bewezen en wordt wereldwijd toegepast bij meer dan 800 cliënten. Naast de hoofdvestiging in Almelo, waar de engineering en assemblage plaats vindt, heeft HITEC locaties in de VS, Engeland, Maleisië, Spanje, China, Taiwan en Rusland.

Ter uitbreiding van het team zijn we zoekende naar een Field Service Engineer. Door het samenwerkingsverband tussen HITEC Power Protection en Hartd.BV loopt de sollicitatieprocedure via Hartd. BV. Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Reinier Heemink (06-52810789).

Over de functie
Als Field Service Engineer maak je deel uit van de Field Service afdeling en rapporteer je direct aan de Field Service Manager. Jouw rol is het verrichten van service en onderhoud aan de laag- en middenspanning UPS installaties wereldwijd. Tevens ben je betrokken bij het inbedrijf stellen van HITEC producten en de installaties van derden.

Jouw taken
- Het voorbereiden en uitvoering van de after sales service, volgens de geldende procedures, richtlijnen, instructies en internationale normen.
- Technische ondersteuning bieden aan klanten, zusterbedrijven, distributeurs en agenten, evenals, indien nodig, basale werktuigbouwkundige werkzaamheden.
- Handelen als een coördinator en supervisor tijdens de lokale installatiefase voorafgaand aan de ingebruikname van een product.
- Trainingen en workshops houden met operators.
- Bespreek voortgang en kwaliteit met Field Service Manager.

Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MTS werktuigbouw of elektrotechniek
- Affiniteit met zowel mechanische- als elektrotechniek
- Communicatief vaardig, ook in het Engels/Duits
- Ervaring met diesel aangedreven en/of roterende machines
- In het bezit van een VCA-VOL certificaat
- In het bezit van een rijbewijs (B + E)
- NEN – 3140
- NEN – 3840

Wat wij bieden

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:
- Ieder persoon heeft zijn eigen talenten. Wij vinden het belangrijk om deze talenten naar boven te krijgen, daarom geloven wij sterk in persoonlijke loopbaanbegeleiding.
- Om jou een goede start in je nieuwe baan te geven, zorgen wij voor een gedegen inwerkperiode.
- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via