Monteur Machinebouw Utrecht

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Utrecht

Over de functie

De machinebouw is altijd in ontwikkeling, net als jij. Als Monteur Machinebouw bij Hartd. moet je namelijk niet raar opkijken als je aan het sleutelen bent aan machines die je nog niet eerder hebt gezien. Helemaal niet erg, want met een geordend pakket tekeningen, een sterk team om je heen en met jouw vakkennis, ben jij in staat om elke klant specifieke machine op te bouwen in de omgeving van Utrecht. Mocht je er toch een keer niet uitkomen, dan staan er altijd vakbekwame collega’s klaar om je verder te helpen. Wanneer aanvullende cursussen nodig zijn, dan bieden wij daar uiteraard mogelijkheden voor.

De werkzaamheden bestaan uit:

-              Het samenbouwen van complete machines, inclusief transportbanen of leidingwerk.

-              Het assembleren van de diverse componenten van de machines.

-              De machine of de losse componenten testen op een testbank.

-              De machine demonteren zodat deze naar de klant kan worden verzonden.

-              Je geeft feedback aan de afdeling werkvoorbereiding en engineering, zodat proces- en productontwikkeling optimaal verloopt.

 Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde niveau 4

- Minimaal 1 jaar ervaring als monteur binnen de machinebouw

- Je spreekt foutloos Nederlands

- Je begrijpt en spreekt Engels op minimaal B2 niveau

- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Utrecht.

 Wat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via