Monteur industriële automatisering Eibergen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Eibergen

Over de functie

Als Monteur Industriële Automatisering in de regio Eibergen zorg jij ervoor dat onze klanten in de industrie verder komen!

Dit houdt in dat je besturingskasten en -panelen nieuw bouwt, bekabeld en aansluit. Daarnaast komt het voor dat jij complete machines bekabelt en aansluit bij onze klanten op locatie in de regio van Eibergen.

Wanneer jij jezelf hebt bewezen, ga je complete bestaande installaties vernieuwen. Of het nu gaat om het vervangen van bekabeling, het vervangen van een besturingskast, of dat jij er voor zorgt dat alle sensoren weer perfect staan afgesteld; jij bent de expert ter plaatse!

 

Wanneer jij jezelf verder wil specialiseren in de besturingstechniek; wij willen jou de ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen!

 

Wacht dus niet langer en solliciteer nu!Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op MBO niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering).
  • Minimaal 1 jaar ervaring als monteur binnen de machinebouw.
  • Je spreekt foutloos Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met mechanische techniek.
  • Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Eibergen.


Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele, nuchtere en dynamische omgeving. Wij werken graag met ambitieuze mensen, die wat van hun loopbaan willen maken. Hierin willen we toegevoegde waarde hebben. Wij maken gebruik van diverse opleidingsinstituten en begeleiden je daarnaast persoonlijk. Verder zijn we informeel en staan onze deuren altijd open. Zeker op de vrijdagmiddag!

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij: 
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd). 
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

 Doorsturen
 
Deel deze vacature via