Elektromonteur machinebouw Veghel

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Veghel

Over de functie

De klantspecifieke machine waar jij de schakel- en besturingskasten voor hebt gebouwd, staat inmiddels mechanisch opgebouwd in een werkplaats binnen de regio Veghel. In grote lijnen staat de machine dus. Maar nu moet hij nog echt gaan functioneren. En dat is precies het punt waarop jij je ermee gaat bemoeien. Jij gaat de machine bekabelen, aansluiten, afstellen en compleet elektrotechnisch afmonteren. Spreekt bovenstaande je aan, en kom jij uit de regio Veghel? Lees dan snel verder.

Uiteraard heeft een elektrisch schema geen geheimen voor jou, je bent bekend met het afstellen van sensoren, frequentieregelaars en je bekabeld een machine met je ogen dicht. Verder begrijp je de basis principes van een PLC besturing. Samen met de Electrical engineer zorg je ervoor dat alle componenten van de machine samenwerken, zodat bij ingebruikname de klant direct versteld staat van de kwaliteit die wij hebben geleverd vanuit onze locatie in Veghel.Functie eisen

  •   Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op MBO niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek).
  • Minimaal 1 jaar (stage-) ervaring als monteur binnen de machinebouw.
  • Je spreekt foutloos Nederlands
  • Je hebt affiniteit met mechanische techniek.
  • Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Veghel.


Wat wij bieden

Als je werkt bij Hartd., werk je in een nuchtere, stabiele en groeiende organisatie. Met de unieke werkwijze van Hartd. geven we onze mensen, naast stabiliteit en een vast inkomen, ook de vrijheid om te ervaren wat echt goed bij je past. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd en samen gaan we met passende projecten en uitdagingen bouwen aan jouw loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij in je werk kunt groeien. Het volgen van een opleiding of cursus is daarom altijd bespreekbaar, evenals de overstap naar een andere functie. We zijn informeel en kop koffie (of biertje) staat altijd voor je klaar.

Naast goede primaire voorwaarden bieden wij:

- Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd). 
- Prettige werksfeer binnen een gezonde, groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding zijn bij ons vanzelfsprekend.Doorsturen
 
Deel deze vacature via