Meewerkend voorman machinebouw Barneveld

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Barneveld

Over de functie

Door jouw jarenlange praktische ervaring als mechanisch monteur heeft de werkvloer geen verrassingen meer voor je. Hierdoor wordt het tijd om de volgende stap te zetten. Meewerkend voorman bij Hartd. kan zomaar deze stap zijn.  Omdat jij al enkele jaren praktische ervaring hebt opgedaan als mechanisch monteur, weet jij goed wat er speelt op de werkvloer. Daarnaast ben je ook goed op de hoogte wat er op kantoor kan spelen en hoe klanten denken.

Als meewerkend voorman machinebouw WTB bij Hartd. weet jij als geen andere deze aspecten te combineren. Door jouw toedoen en je communicatieve vaardigheden, lopen de projecten soepel en zijn je collega’s en klanten tevreden.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring krijg je bij ons de begeleiding en de verantwoordelijkheden om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Jouw werkzaamheden als Meewerkend Voorman machinebouw WTB:

- Aanspreekpunt van klanten en collega's
- Het monteren, installeren en opleveren van diverse klant specifieke machines op locatie
- Coördineren van de werkzaamheden van collega's
- De klant adviseren waar nodigFunctie eisen

- Je hebt enkele ervaring jaren binnen de klant specifieke machinebouw
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je bent in het bezit van een diploma binnen de werktuigbouw op minimaal MBO niveau 3
- Je woont in de regio Barneveld
- Je bent stress bestendigWat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via