Constructiebankwerker MigMag Barneveld

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Barneveld

Over de functie

Heb jij het altijd al mooi gevonden om van niets, iets te maken? Ben jij iemand die er elke dag samen met je collega’s staalhard tegenaan gaat? Vind jij het leuk om aan veel verschillende constructies te werken? Woon je in de omgeving van Barneveld en houd je van afwisselende werkzaamheden? Lees dan door!

Wij van Hartd. zijn op zoek naar goede lassers die ons groeiende team willen versterken. Bij Hartd. zijn we vooral actief binnen de machine- en staalbouw en zoeken we een lasser die het leuk vind om iedere dag met iets anders bezig te zijn. Zo kun je de ene week bezig zijn met het lassen van een grote staalconstructie en ben je andere week druk met het samenstellen van een frame voor klant specifieke machine. Hierbij komen de volgende werkzaamheden voor:

- Samenstellen van diverse producten.
- Het hechten van constructies.
- Opbouwen en aflassen van constructies en werktuigen.
- Zagen, zetten, kanten en knippen van de verschillende materialen.
- Het werken vanaf tekening.
- Afhankelijk van je ervaring het aansturen van collega’s.

Al met al een zeer diverse baan in de regio Barneveld!Functie eisen

Voor het uitvoeren van de bovenstaande werkzaamheden, zoeken wij iemand uit de buurt van Barneveld die over de volgende kwaliteiten beschikt:

- Mig/Mag lassen op minimaal niveau 2. 
- Minimaal 2 jaar ervaring met het zelfstandig samenstellen van constructie delen.
- Het lezen van technische tekeningen.
- MBO opleiding binnen de metaal op niveau 2 (bijv. constructiebankwerken).
- Bereidheid om tot 30 kilometer te reizen ten opzichte van Barneveld.Wat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via