Mechanisch TD Monteur Amersfoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Amersfoort

Over de functie

Jij denkt nooit in problemen, maar in oplossingen! Als Monteur technische dienst bij Hartd. ben jij vanuit de regio Amersfoort maar met 1 ding bezig; zorgen voor een doorlopend productieproces. Dat betekent dat je weet wat er slijt, hoe snel en waarom. Preventief zorg jij er dus voor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ben jij de man die graag met oplossingen komt, altijd op zoek is naar verbeteringen binnen een proces, en kom jij uit de regio Amersfoort? Lees dan snel verder!

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren waardoor een machine stil komt te liggen. Juist op dat moment onderscheid jij je van een “gewone” monteur; in het heetst van de strijd zoek je de storing op en met de middelen die voorhanden zijn, zorg jij ervoor dat het proces weer gaat lopen. Dit alles uiteraard in samenwerking met de operators en eventueel een collega die je op elektrotechnisch gebied kan ondersteunen. Een monteur Technische Dienst bij Hartd. staat niet op de voorgrond, maar iedereen weet; als je hem nodig hebt staat hij er altijd! Kortom, ben jij die mechanisch allrounder, uit de regio Amersfoort, reageer dan snel!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

- Plegen van preventief onderhoud.
- Het oplossen van mechanische storingen
- Vervangen van onderdelen en componenten.
- Reviseren van versleten onderdelen, zoals assen, lagers, walsen.
- Reparatielaswerk
- Het vervaardigen van slimme oplossingen om de productiviteit en veiligheid te verhogen.
- Op- en bijstellen van onderhoudsplannen.Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica.
- Minimaal 2 jaar ervaring als monteur in een technische dienst binnen een productieomgeving.
- Bereidheid om ploegendiensten of consignatiediensten te draaien.
- Affiniteit met elektrotechnische systemen.
- Je woont op maximaal 30 minuten reizen van Amersfoort.Wat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via