Monteur technische dienst Amersfoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Amersfoort

Over de functie

Jij verdient een superheldenstatus. Want waar jij komt, verdwijnt de storing. Herken jij jezelf in onderstaand verhaal?

In het midden van de productielijn begint zich een berg te vormen van half verpakte producten. Een operator met een rood hoofd loopt je tegemoet en zijn ogen zeggen; “Help!”. Dit is waar jouw werk begint: Eerst de machine uit. Na een rondje om de verpakkingsmachine te hebben gelopen vraag je aan de operator wat er is gebeurd. Doordat je de juiste vragen stelt krijg je de informatie die je nodig hebt.

Terwijl de operator de rommel opruimt ga jij meten totdat je duidelijk hebt wat het probleem is.

Daarna ga je de werkplaats in om de juiste onderdelen te halen of als dat nodig is; zelf maken.

Terwijl je de storing aan het oplossen bent zit je te bedenken hoe deze storing kan worden voorkomen. In overleg met het hoofd technische dienst pas je het onderhoudsplan aan.

Ben jij de monteur technische dienst die in deze situatie het verschil kan maken? Solliciteer dan nu op deze functie in de omgeving Amersfoort!Functie eisen

- Jij hebt een diploma van een van de volgende opleidingen op minimaal niveau 3 (Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek)
- Je hebt concrete ervaring met storing zoeken
- Je kunt lassen (mig/mag of electrode) en kan conventioneel draaien en frezen
- Je blijft rustig in stressvolle situaties
- Je hebt een rijbewijs
- Je kan tekening en schema lezen
- Je woont op maximaal 30 minuten rijden van AmersfoortWat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via