Monteur industriele automatisering Nijmegen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Nijmegen

Over de functie

Wanneer jij een besturingskast aflevert is het geen besturingskast meer, maar een kunstwerk. Jij bouwt geen veredelde meterkasten, maar besturingskasten die niet eens in je woonkamer passen. Wordt het tijd voor het échte werk?

Een typische week klinkt ongeveer als volgt:

Aan een magazijn vol materialen en een pakket elektrische schema’s heb jij voldoende. Vanaf daar zorg jij er voor dat de besturingskast getest en wel de deur uitgaat vanuit de werkplaats in Nijmegen.

Daarna zorg jij ervoor dat de kast wordt aangesloten en samen met een electrical engineer stel je hem in bedrijf. De ene keer voor een automatische stapelaar, een andere keer om een procesinstallatie voor de voedingsmiddelenproducent aan te sturen.

En of je nou gelukkig wordt van het complete plaatje, óf juist uitblinkt in het nieuwbouwen of installeren op locatie in Nijmegen en omgeving; wij houden rekening met jouw wensen in onze planning!Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering)
- Ervaring als monteur binnen de machinebouw
- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van NijmegenWat wij bieden

Als je werkt bij Hartd., werk je in een nuchtere, stabiele en groeiende organisatie. Met de unieke werkwijze van Hartd. geven we onze mensen, naast stabiliteit en een vast inkomen, ook de vrijheid om te ervaren wat echt goed bij je past. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd en samen gaan we met passende projecten en uitdagingen bouwen aan jouw loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij in je werk kunt groeien. Het volgen van een opleiding of cursus is daarom altijd bespreekbaar, evenals de overstap naar een andere functie. We zijn informeel en kop koffie (of biertje) staat altijd voor je klaar.

Naast goede primaire voorwaarden bieden wij:

- Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid

- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd). 
- Prettige werksfeer binnen een gezonde, groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.

- Aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding zijn bij ons vanzelfsprekend.Doorsturen
 
Deel deze vacature via