Monteur industriele automatisering Amersfoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Amersfoort

Over de functie

Wanneer jij een besturingskast aflevert is het geen besturingskast meer, maar een kunstwerk. Jij bouwt geen veredelde meterkasten, maar besturingskasten die niet eens in je woonkamer passen. Wordt het tijd voor het échte werk?

Een typische week klinkt ongeveer als volgt:

Aan een magazijn vol materialen en een pakket elektrische schema’s heb jij voldoende. Vanaf daar zorg jij er voor dat de besturingskast getest en wel de deur uitgaat vanuit de werkplaats in Amersfoort.

Daarna zorg jij ervoor dat de kast wordt aangesloten en samen met een electrical engineer stel je hem in bedrijf. De ene keer voor een automatische stapelaar, een andere keer om een procesinstallatie voor de voedingsmiddelenproducent aan te sturen.

En of je nou gelukkig wordt van het complete plaatje, óf juist uitblinkt in het nieuwbouwen of installeren op locatie in Amersfoort en omgeving; wij houden rekening met jouw wensen in onze planning!Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering)
- Ervaring als monteur binnen de machinebouw
- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van AmersfoortWat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via