Project Monteur Machinebouw Amersfoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Amersfoort

Over de functie

Jij bent toe aan wat anders, de markt is overspannen en overal waar je komt krijg je een contract aangeboden. Gaaf natuurlijk; dat was namelijk een paar jaar geleden wel anders!

Nu jij het voor het zeggen hebt kunnen wij ons voorstellen dat je het er ook eens even goed van wil nemen.

Dus;

Word jij gelukkig van projecten werk?

Dan hebben wij hier de mogelijkheden voor jou! Bij ons ben je voor het ene project bezig met het inbedrijfstellen van machines, waar je bij een ander project in de werkplaats machines aan het assembleren bent.

Of je nu wil werken in het buitenland, of je juist meer wil ontwikkelen op je las-kwaliteiten; wij plannen je zo in dat je maximaal profiteert van onze afwisselende projecten en jouw vaardigheden!

Dit is geen vacature voor junioren; zonder gedegen ervaring en kennis van de branche kunnen wij jou binnen dit specifieke projectenwerk helaas niet inzetten; zoek hiervoor naar een andere vacature op onze site!Functie eisen

Wij vinden een nuchtere, enthousiaste en leergierige houding het belangrijkst.

Daarnaast denken wij, dat je voor deze functie de volgende kwalificaties nodig hebt:

  • Een technische MBO opleiding (minimaal MBO niveau 3).
  • Minimaal 5 jaar gerichte werkervaring
  • Je durft jezelf allround te noemen
  • Specifieke ervaring in de machinebouw (aandrijvingen, constructie of installatie op locatie)
  • Ervaring met het lezen van technische tekeningen.


Wat wij bieden

Als je bij Hartd. aan het werk bent, moet je houden van een omgeving waarin je wordt uitgedaagd. Hartd. biedt jou stabiliteit in de vorm van een vast inkomen, daarbij heb jij de vrijheid om aan te geven wat jij het mooist vindt. Door heel Nederland (en daarbuiten) pakken wij diverse projecten op binnen de techniek, aan jou en ons de taak om daar de meest passende en uitdagende te kiezen. Verder hebben wij een ‘’recht voor zijn raap’’ mentaliteit waarin we elkaar zeggen wat we vinden, met als doel elkaar te helpen en verder te laten groeien. Kortom een gedreven organisatie waarin jij centraal staat!Doorsturen
 
Deel deze vacature via