Mechanisch TD Monteur Emmen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Emmen

Over de functie

Jij denkt nooit in problemen, maar in oplossingen! Als Monteur technische dienst bij Hartd. ben jij vanuit de regio Emmen maar met 1 ding bezig; zorgen voor een doorlopend productieproces. Dat betekent dat je weet wat er slijt, hoe snel en waarom. Preventief zorg jij er dus voor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ben jij de man die graag met oplossingen komt, altijd op zoek is naar verbeteringen binnen een proces, en kom jij uit de regio Emmen? Lees dan snel verder!

Uiteraard kan er altijd iets gebeuren waardoor een machine stil komt te liggen. Juist op dat moment onderscheid jij je van een “gewone” monteur; in het heetst van de strijd zoek je de storing op en met de middelen die voorhanden zijn, zorg jij ervoor dat het proces weer gaat lopen. Dit alles uiteraard in samenwerking met de operators en eventueel een collega die je op elektrotechnisch gebied kan ondersteunen. Een monteur Technische Dienst bij Hartd. staat niet op de voorgrond, maar iedereen weet; als je hem nodig hebt staat hij er altijd! Kortom, ben jij die mechanisch allrounder, uit de regio Emmen, reageer dan snel!

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

- Plegen van preventief onderhoud.
- het oplossen van mechanische storingen
- Vervangen van onderdelen en componenten.
- Reviseren van versleten onderdelen, zoals assen, lagers, walsen.
- Reparatielaswerk
- Het vervaardigen van slimme oplossingen om de productiviteit en veiligheid te verhogen.
- Op- en bijstellen van onderhoudsplannen.


Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica.
- Minimaal 2 jaar ervaring als monteur in een technische dienst binnen een productieomgeving.
- Bereidheid om ploegendiensten of consignatiediensten te draaien.
- Affiniteit met elektrotechnische systemen.
- Je woont op maximaal 30 minuten reizen van Emmen

 


Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd., kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hartd. zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hartd. zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen: 
- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract


Doorsturen
 
Deel deze vacature via