Monteur technische dienst Almelo

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Almelo

Over de functie

Jij verdient een superheldenstatus. Want waar jij komt, verdwijnt de storing. Herken jij jezelf in onderstaand verhaal?

In het midden van de productielijn begint zich een berg te vormen van half verpakte producten. Een operator met een rood hoofd loopt je tegemoet en zijn ogen zeggen; “Help!”. Dit is waar jouw werk begint: Eerst de machine uit. Na een rondje om de verpakkingsmachine te hebben gelopen vraag je aan de operator wat er is gebeurd. Doordat je de juiste vragen stelt krijg je de informatie die je nodig hebt.
Terwijl de operator de rommel opruimt ga jij meten totdat je duidelijk hebt wat het probleem is. Daarna ga je de werkplaats in om de juiste onderdelen te halen of als dat nodig is; zelf maken.
Terwijl je de storing aan het oplossen bent zit je te bedenken hoe deze storing kan worden voorkomen. In overleg met het hoofd technische dienst pas je het onderhoudsplan aan.

Ben jij de monteur technische dienst die in deze situatie het verschil kan maken? Solliciteer dan nu op deze functie in de omgeving Almelo!


Functie eisen

- Jij hebt een diploma van een van de volgende opleidingen op minimaal niveau 3 (Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek)
- Je hebt concrete ervaring met storing zoeken
- Je kunt lassen (mig/mag of electrode) en kan conventioneel draaien en frezen
- Je blijft rustig in stressvolle situaties
- Je hebt een rijbewijs
- Je kan tekening en schema lezen
- Je woont op maximaal 30 minuten rijden van Almelo


Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent voor ons, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis bieden. Dit doen wij door middel van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd, met goede primaire voorwaarden. Daarnaast bieden wij: 

- De mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding zijn bij ons vanzelfsprekend.
- Uitzicht op een vaste baan.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.

Daarnaast investeren we graag in onze mensen. Vandaar dat een opleiding of cursus altijd bespreekbaar is. Ook denken we graag mee met de overstap naar een andere functie.


Doorsturen
 
Deel deze vacature via