Monteur industriele automatisering Emmen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Emmen

Over de functie

Wanneer jij een besturingskast aflevert is het geen besturingskast meer, maar een kunstwerk. Jij bouwt geen veredelde meterkasten, maar besturingskasten die niet eens in je woonkamer passen. Wordt het tijd voor het échte werk?

Een typische week klinkt ongeveer als volgt:

Aan een magazijn vol materialen en een pakket elektrische schema’s heb jij voldoende. Vanaf daar zorg jij er voor dat de besturingskast getest en wel de deur uitgaat vanuit de werkplaats in Emmen.

Daarna zorg jij ervoor dat de kast wordt aangesloten en samen met een electrical engineer stel je hem in bedrijf. De ene keer voor een automatische stapelaar, een andere keer om een procesinstallatie voor de voedingsmiddelenproducent aan te sturen.

En of je nou gelukkig wordt van het complete plaatje, óf juist uitblinkt in het nieuwbouwen of installeren op locatie in Emmen en omgeving; wij houden rekening met jouw wensen in onze planning!


Functie eisen

 

- Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering)

- Ervaring als monteur binnen de machinebouw

- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Emmen


Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd., kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hartd. zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hartd. zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen: 
- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract


Doorsturen
 
Deel deze vacature via