Elektromonteur machinebouw Emmeloord

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Elektrotechniek
Standplaats Emmeloord

Over de functie

De klantspecifieke machine waar jij de schakel- en besturingskasten voor hebt gebouwd, staat inmiddels mechanisch opgebouwd in een werkplaats binnen de regio Emmeloord. In grote lijnen staat de machine dus. Maar nu moet hij nog echt gaan functioneren. En dat is precies het punt waarop jij je ermee gaat bemoeien. Jij gaat de machine bekabelen, aansluiten, afstellen en compleet elektrotechnisch afmonteren. Spreekt bovenstaande je aan, en kom jij uit de regio Emmeloord? Lees dan snel verder.

Uiteraard heeft een elektrisch schema geen geheimen voor jou, je bent bekend met het afstellen van sensoren, frequentieregelaars en je bekabeld een machine met je ogen dicht. Verder begrijp je de basis principes van een PLC besturing. Samen met de Electrical engineer zorg je ervoor dat alle componenten van de machine samenwerken, zodat bij ingebruikname de klant direct versteld staat van de kwaliteit die wij hebben geleverd vanuit onze locatie in Emmeloord.


Functie eisen

- Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op MBO niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek).

- Minimaal 1 jaar (stage-) ervaring als monteur binnen de machinebouw.

- Je spreekt foutloos Nederlands.

- Je hebt affiniteit met mechanische techniek.

- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Emmeloord.


Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd., kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hartd. zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hartd. zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen: 
- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract


Doorsturen
 
Deel deze vacature via