Monteur industriele automatisering Zutphen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service

Over de functie

Wanneer jij een besturingskast aflevert is het geen besturingskast meer, maar een kunstwerk. Jij bouwt geen veredelde meterkasten, maar besturingskasten die niet eens in je woonkamer passen. Wordt het tijd voor het échte werk?

Een typische week klinkt ongeveer als volgt:

Aan een magazijn vol materialen en een pakket elektrische schema’s heb jij voldoende. Vanaf daar zorg jij er voor dat de besturingskast getest en wel de deur uitgaat vanuit de werkplaats in Zutphen.

Daarna zorg jij ervoor dat de kast wordt aangesloten en samen met een electrical engineer stel je hem in bedrijf. De ene keer voor een automatische stapelaar, een andere keer om een procesinstallatie voor de voedingsmiddelenproducent aan te sturen.

En of je nou gelukkig wordt van het complete plaatje, óf juist uitblinkt in het nieuwbouwen of installeren op locatie in Zutphen en omgeving; wij houden rekening met jouw wensen in onze planning!


Functie eisen

  • - Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering)
  • - Ervaring als monteur binnen de machinebouw
  • - Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Zutphen

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele, nuchtere en dynamische omgeving. Wij werken graag met ambitieuze mensen, die wat van hun loopbaan willen maken. Hierin willen we toegevoegde waarde hebben. Wij maken gebruik van diverse opleidingsinstituten en begeleiden je daarnaast persoonlijk. Verder zijn we informeel en staan onze deuren altijd open. Zeker op de vrijdagmiddag!

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij: 
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd). 
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract


Doorsturen
 
Deel deze vacature via