Constructiebankwerker lasser Emmen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Emmen

Over de functie

Wanneer je als Constructiebankwerker lasser in de omgeving van Emmen aan het werk wilt hoef je tegenwoordig niet meer om werk verlegen te zitten. Betekent dit ook dat jij helemaal op je plek zit? Of zie je ruimte voor verbetering? Fijn dat je bij ons uitkomt; wij willen namelijk net even dát beetje meer doen voor onze mensen, dit alles begint bij het sollicitatiegesprek.

Hierin ben jij het namelijk die ons gaat uitleggen wat écht belangrijk is op en tijdens het werk in de omgeving van Emmen.

Je kunt hier denken aan het draaien van de juiste muziek of het bewerken van de materialen die jou het beste liggen als constructiebankwerker lasser. Vindt je het belangrijk dat er met nieuw gereedschap en CNC banken wordt gewerkt? Of vindt je het juist belangrijk om samen in een hecht team te werken?

Wat het ook is; jij mag het zeggen!

Onze constructiebankwerker lassers staan allemaal op een ander stuk van hun carrière; de een is zeer ervaren, de ander heeft net een jaar zijn diploma gehaald en weer een ander is écht toe aan de volgende stap.

Bij iedereen kijken we vooruit; waar sta je nu? Wat wil je de komende tijd ontwikkelen en waar staan we over bijvoorbeeld 1, 2 of 5 jaar? Met een gedegen plan zorgen we er samen voor dat jouw carrière een succes wordt!


Functie eisen

Heb jij een diploma van een van de onderstaande opleidingen?

- Constructiebankwerker lasser (MBO niveau 2) 
- Metaalbewerker (MBO niveau 2)
- Constructiewerker (MBO niveau 2)
- Constructie en apparatenbouwer (MBO Niveau 3)

En;
Heb je minimaal 1 jaar werk ervaring als constructiebankwerker lasser?

Ben je ambitieus en is werk meer voor jou dan alleen maar 40 uur en een loonstrook?

Woon je op dagelijks bereisbare afstand van Emmen?

Mooi!

Want; of je concreet opzoek bent naar een nieuwe baan, of een vrijblijvend een adviesgesprek wilt.

Solliciteer nu zodat we een afspraak in kunnen plannen!


Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd., kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hartd. zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hartd. zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen: 
- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract


Doorsturen
 
Deel deze vacature via