Elektromonteur technische dienst Almelo

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Almelo

Over de functie

Ben jij degene die geen technische uitdaging uit de weg gaat? Ben jij degene die bij het zien van een nieuwe machine wil weten hoe die in elkaar zit en hoe deze precies werkt? Hou jij van hightech machines? Denk jij niet in problemen, maar in oplossingen? Dan is dit de functie voor jou!

Als monteur binnen onze technische dienst ben jij er samen met je collega’s verantwoordelijk voor, dat onze fabriek in de regio Almelo blijft draaien. Om dit te realiseren voer je periodiek onderhoud uit en los je elektrotechnische storingen op. Tevens ben je betrokken bij het reviseren van onze machines, de aankoop van nieuwe machines en het optimaliseren van onze bestaande installaties. Bij deze functie krijg je te maken met diverse facetten van de techniek. Van origine heb jij een elektrotechnische achtergrond, maar voor het vervangen van bijvoorbeeld een lager, draai jij je hand niet om. Omdat wij niet vol continu produceren, betreft dit een TD functie zonder ploegen- of storingsdiensten!

Dus, ben jij die elektromonteur technische dienst die in het weekend graag naar een verjaardag toe gaat, zonder storingstelefoon en toe is aan een nieuwe uitdaging in de regio Almelo, reageer dan snel op deze uitdagende vacature.

Functie eisen

Wij zoeken iemand met:

- Een MBO diploma elektrotechniek op niveau 3 of 4 (bijv. TBI)
- Kennis van S5 of S7 PLC systemen.
- Enige affiniteit aan de mechanische kant.
- Een leergierige houding.
- In het bezit van een rijbewijs B.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
- Woonachtig in een straal van max. 30 kilometer t.o.v. Almelo.

Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd., kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hartd. zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hartd. zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen:
- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via