Technisch industrieel product ontwerper Veenendaal

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Vakgebied Constructie-, Apparaten- en Machinebouw
Standplaats Veenendaal

Over de functie

Na het behalen van je HAVO of VWO diploma, moest je een keuze maken voor een vervolg opleiding. Je twijfelde lang tussen een hardcore technische opleiding als werktuigbouwkunde en de bredere opleiding Industrieel Product Ontwerp. Uiteindelijk koos je voor IPO, waarin de technische vakken en het construeren jouw favoriete onderdelen van de opleiding waren...

Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als product en development engineer bij Hartd. doorloop je, afhankelijk van kennis en ervaring, de projecten van A tot Z. Zo ondersteun je de afdeling sales met jouw technische kennis bij het opstellen van offertes. Zodra de opdracht binnen is heb je veelvuldig contact met de klant, je collega’s van de afdeling engineering en de productie om de technische details af te stemmen. Jij komt met creatieve oplossingen, maakt 3-D tekeningen, berekeningen en prototypes. Zodra het ontwerp productie gereed is, maak jij de tekeningen voor de werkplaats en zorg je voor de inkoop van de benodigde materialen.
Doordat we diverse opdrachten voor verschillende klanten oppakken is elk project anders. Zo krijg je te maken met producten, machines, apparaten en kleine tot middelgrote constructies.

Kortom, een uitdagende en afwisselende functie voor een technisch en praktisch ingestelde IPO-er.

Functie eisen

Wij zoeken iemand met:

- Industrieel Product Ontwerp (IPO)
- Gevoel voor techniek.
- Sterke affiniteit met werktuigbouwkundige machines / apparaten
- Ervaring met een 3-D tekenpakket (bij voorkeur SolidWorks of Inventor)
- Flexibele instelling.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.
- In het bezit van een rijbewijs.
- Je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal.

Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd. BV, kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hardt. BV zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hardt. BV zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen: 
- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via