Monteur mechatronica Bunschoten-Spakenburg

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Engineering
Standplaats Bunschoten-Spakenburg

Over de functie

Als monteur mechatronica Bunschoten-Spakenburg bij Hartd. werk je binnen de klant specifieke machinebouw. Door jouw kennis van zowel elektro als van mechanische techniek ben je allround werkzaam. Zo ben je werkzaam op de voormontage en bouw je vanaf tekening complete machines op. Daarnaast kun je de complete machine bedraden en alle elektronische componenten aansluiten. Elektro schema’s hebben dan ook geen geheimen meer voor je. Naast mechanische en elektronische werkzaamheden kom je ook met hydraulische en pneumatische techniek in aanraking. Na het volledig opbouwen van de machines ga je deze ook uitgebreid testen. Doordat we actief zijn in zowel de food-, verpakkings-, transport- en procesindustrie zijn machines en installaties erg divers. Graag overleggen we met jou persoonlijk welke werkzaamheden en machines het beste bij jou passen.

Mocht je jezelf in bovenstaande herkennen, reageer dan snel op deze mooie vacature in Bunschoten-Spakenburg. Herken je jezelf maar ten dele, maar wil je jezelf graag ontwikkelen? Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Functie eisen

Jij hebt een diploma van een van de volgende opleidingen op minimaal niveau 3 (Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Industriële automatisering)
- Je hebt concrete sleutelervaring
- Je bent gedreven
- Je hebt een rijbewijs
- Je woont in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg

Wat wij bieden

Als collega bij Hartd. weet je dat het goed zit; wij hebben namelijk onze medewerkers op de eerste plaats staan. Dit houdt in dat je naast mooi werk ook de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Daarnaast heb je bij ons: 
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie
- Een marktconform salaris
- Pensioen
- Uitzicht op een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via