Paneelbouwer Enschede

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Enschede

Over de functie

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een paneelbouwer uit de regio Enschede. Je bouwt complete besturingskasten naar technische specificaties van de klant. Doordat we diverse klanten bedienen bouw je veel verschillende kasten van het begin tot het eind op. Dit kunnen kleine en eenvoudige panelen zijn, maar ook kasten voor de besturing van complete productielijnen. De kleine panelen bouw je zelfstandig terwijl je de grote panelen samen met een collega bouwt. We bouwen de kasten en panelen vooral in enkel stuks of in kleine series. Naast de bouw van de kasten en panelen, controleer en test je de kasten die gebouwd zijn door een collega. Wanneer je dat leuk vindt is het mogelijk om de kasten op locatie te installeren.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we iemand die:
- Een opleiding MBO Elektrotechniek op niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering) heeft afgerond;
- Iemand die netjes en gestructureerd werkt;
- Elektrische tekeningen en schema’s kan lezen;
- Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Enschede.

Wat wij bieden

Als collega bij Hartd. weet je dat het goed zit; wij hebben namelijk onze medewerkers op de eerste plaats staan. Dit houdt in dat je naast mooi werk ook de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Daarnaast heb je bij ons: 
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie;
- Een marktconform salaris;
- Pensioen;
- Uitzicht op een vast contract.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via