Adviseur Den Bosch

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Vakgebied Interne functies
Standplaats 's-Hertogenbosch

Over de functie

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een te gekke baan in de arbeidsbemiddeling? Of ben je reeds enkele jaren werkzaam en toe aan een volgende stap? Wij hebben plek voor jou!

Naast onze locatie in Den Bosch, zijn we ook zoekende naar versterking op onze vestigingen in Veenendaal, Amsterdam, Vorden, Capelle aan den IJssel, Breda, Almelo en Zwolle.

Over de functie

Als jou op een verjaardag wordt gevraagd wat voor werk je precies doet, vind je dat moeilijk om uit te leggen. Je doet namelijk zoveel verschillende dingen, dat het eigenlijk niet in een functietitel te vangen is.

Ben je nou recruiter, coach, accountmanager, projectmanager of gewoon een nuchtere kerel/dame met boerenverstand die het maximale uit zichzelf wil halen?

Onze voorkeur gaat uit naar het laatste. één ding is zeker, Jij gaat je bezighouden met het opbouwen van jouw eigen winkel en bepaal je jouw eigen succes! Geen dag is hetzelfde.

Zo ben je het ene moment bezig met het behartigen van de belangen van jouw ‘jongens’ en het volgende moment ben je bij één van onze klanten aan het kijken hoe jij daar capaciteitsvraagstukken  kunt oplossen. Hier heb je doorzettingsvermogen, energie, inzicht en een gezond stel hersenen voor nodig.

Als jij openstaat voor succes, kunnen wij je een omgeving en de begeleiding geven, waarin je die successen kunt behalen. Kortom, ben jij die nuchtere doener, die het maximale uit zichzelf wil halen? Solliciteer dan snel op deze mooie positie.

Functie eisen

- Je hebt een hekel aan verliezen
- Je vrienden vinden je positief en energiek
- Je houdt van een geintje en hebt humor
- Je houdt van competitie tijdens de pauzes
- Je bent collegiaal
- Je bent aantoonbaar commercieel
- Je kunt tegen een stootje
- Je vindt het leuk om mensen verder te helpen
- Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
- Je bent in het bezit van rijbewijs B
- Daarnaast helpt het als je technisch geïnteresseerd bent

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele, dynamische en sterk groeiende organisatie. Daarnaast zijn we nuchter, recht door zee en houden van een feestje. We hebben een gezellig, hecht team dat elkaar verder helpt.

Uiteraard bieden we je een goed salaris, een telefoon, een auto van de zaak en een interessante bonusstructuur mag natuurlijk niet ontbreken. Wat nog wel interessanter is, is het feit dat we jou intensief gaan begeleiden waardoor er voor jou prachtige doorgroeimogelijkheden ontstaan. Dus sta jij open voor ontwikkeling? Ben jij commercieel en heb je leidinggevende kwaliteiten en/of ambitie? Werk jij graag in een commerciële functie voor een professionele organisatie met een informele sfeer? Word dan onze nieuwe collega!

Doorsturen
 
Deel deze vacature via