Installatiemonteur Dronten

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Dronten

Over de functie

Deze vacature is voor loodgieters/installatiemonteurs die graag in de utiliteit willen werken. Onze loodgieters / installatiemonteurs werken op projecten waar ziekenhuizen worden verbouwd naar scholen in de omgeving van Dronten. Je zal dus ziekenhuisruimtes verbouwen tot lokalen of kantoren voor de studenten en leraren.
Dit houdt in dat je de oude installaties eruit haalt en daar de nieuwe installaties voor gaat aanleggen. Je begint allereerst met het eruit breken van de oude installaties, wat natuurlijk mooi werk is om te doen. Vervolgens ga je bezig met het aanleggen van verwarming-, ventilatie-, gas-, water en sanitaire installaties. Tijdens deze verbouwing ga je het verschil zien tussen de oude technieken en de nieuwste technieken. Vet toch om te zien dat bij jou vak er veel ontwikkelingen zijn geweest de afgelopen jaren?
Bij onze projecten zorgen wij voor een duidelijke planning en dat het juiste gereedschap aanwezig is. Daarnaast werk je in een team met vakmannen die graag samen een project op tijd en vakkundig afrond.

Dus ben jij die loodgieter / installatiemonteur uit omgeving Dronten die graag dit soort werkzaamheden verricht in een leuk team? Solliciteer dan nu!

Functie eisen

- Minimaal MBO niveau 3 opleiding
- Eerste monteur Utiliteit
- Eerste monteur Woning
- Middenkader engineer – installatietechniek
- Relevante werkervaring
- Goed in teamverband werken
- Woont in de omgeving van Dronten

Wat wij bieden

Wij vinden collegialiteit belangrijk en dat er op de projecten de planning en het gereedschap op orde is. We moeten ten slotte met z’n alle ervoor zorgen dat een project word afgerond en dat we daar trots op kunnen zijn. 
Daarnaast betekent goed werkgeverschap voor ons, dat we onze mensen een zeker en stabiele basis met goede voorwaarden kunnen bieden. Deze voorwaarden bestaan onder andere uit:
- Goed salaris
- Werkkleding en werkschoenen
- Uiteraard vakantietoeslag (8%) en reiskostenvergoeding
- Een gereedschapskist
- Mogelijkheid om door te leren (BBL of cursussen) 
- Je begint met een jaarcontract en bij goed functioneren krijg je een vast contract.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via