TIG lasser Utrecht

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Constructie-, Apparaten- en Machinebouw
Standplaats Utrecht

Over de functie

Ben jij een lasser met oog voor detail? Voel jij je helemaal thuis in het RVS? Ben jij vooral degene die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt? Kom je uit de buurt van Utrecht? Dan is dit een match made in HEAVEN!

Wij zijn op zoek naar een allround TIG lasser. Binnen onze RVS afdeling is een plek vrijgekomen voor jou! De werkzaamheden waarmee je bezig bent is het vervaardigen van onderdelen voor diverse machines en installaties binnen de voedselindustrie en klant specifieke machinebouw. Het kan gaan om machines voor de voedselverwerkende industrie en wasstraten, tot auto-onderdelen en onderdelen voor schepen. Daarnaast hebben we ook werk binnen het leidingwerk en de interieurbouw. Je werkt met (dun) plaatwerk, kokers en buizen. Uiteraard vervaardig je veel van de onderdelen zelf. Hierdoor is het van belang dat je bekend bent met diverse bewerkingstechnieken zoals boren, zagen en kanten. Natuurlijk kun je ook zelfstandig tekening lezen.

Functie eisen

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is:

+ Relevante technische MBO opleiding op niveau 2 of hoger;                             -
+ In het bezit van Tig lasdiploma niveau 2 of hoger;
+ Enkele jaren relevante ervaring binnen een soort gelijke functie;
+ Je spreekt foutloos Nederlands.

- Met een stropdas naar werk;
- Veiligheidsbril is verboden;
- RVS staat voor: Rode Vruchten Sap.

Over het bedrijf

Zoek je een afwisselende baan in de werktuigbouwkunde  of elektrotechniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin jij met je technische kennis en ervaring tot je recht komt? Voel je iets voor afwisselend werk met de voordelen van een vaste baan? Ben je bovendien gemotiveerd, heb je karakter en hart voor techniek? Dan is Hartd. op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. BV betekent werken in een financieel gezonde en groeiende organisatie. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zelf ook groeien. Zo is het mogelijk om via ons opleidingen/cursussen te volgen en denken we graag mee over een volgende stap in jou carrière.
Uiteraard bieden we goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:

- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie;
- Geld
- Pensioenregeling;
- Bij gebleken geschiktheid kom je niet meer van ons af met een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via