Carrosseriebouwer Enschede

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Constructie-, Apparaten- en Machinebouw
Standplaats Enschede

Over de functie

Heb jij vroeger op jouw skelter een brommerblokje gemonteerd? Of Bouw jij je in je vrije tijd graag auto’s om tot crossauto’s? Kijk je graag naar programma’s zoals Gas Monkey Garage en American chopper en denk jij; hey, dat wil ik ook! Lees dan snel verder!

Als Carrosseriebouwer bij Hartd. krijg je de mogelijkheid om diverse klant specifieke voertuigen op te bouwen. Zo bouwen we tankwagens voor de transport van diverse vloeistoffen, passen we vrachtwagens aan zodat deze specifieke containers kunnen vervoeren en bouwen we bakwagens op zodat ze helemaal voldoen aan de wensen van de klant.

Als Carrosseriebouwer bouw je ook (diverse) voertuiginstallaties op de carrosserie. Voorbeelden hiervan zijn laad- en lossystemen, speciale kippers, zoutstrooiers, enzovoort. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over mechanische en elektrotechnische kennis en vaardigheden. Dit maakt Carrosseriebouw een uitdagende functie, waarbij elke dag er anders uit ziet! Het is wenselijk dat je kennis hebt van Hydrauliek en Pneumatiek, maar dit is geen vereiste. Mocht je kunnen lassen (MIG/Mag en/of TIG) dan is dat zeker een pré.

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden als Carrosseriebouwer bij Hartd., solliciteer dan zo snel mogelijk op deze functie!

Functie eisen

De carrosseriebouwer die wij zoeken:
- Heeft een relevante technische opleiding (bijv. WTB, Elektro, Motorvoertuigentechniek)
- Kan zelfstandig en in teamverband werken
- Kan tekening lezen
- Vanaf schema’s werken (elektro, hydrauliek, pneumatiek)
- Kan of wil leren lassen

Sluit jouw achtergrond aan bij bovenstaand beeld? Dan horen wij graag van jou!

Over het bedrijf

Zoek je een afwisselende baan in de werktuigbouwkunde  of elektrotechniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin jij met je technische kennis en ervaring tot je recht komt? Voel je iets voor afwisselend werk met de voordelen van een vaste baan? Ben je bovendien gemotiveerd, heb je karakter en hart voor techniek? Dan is Hartd. op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Hartd. vindt het belangrijk dat medewerkers een stabiele basis hebben, waarbinnen ze de mogelijkheden krijgen om te groeien in hun werkveld. Vanzelfsprekend hoort daar een contract bij, voor (on)bepaalde tijd, inclusief goede primaire voorwaarden.

En wat nog meer?
- Aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding zijn bij ons vanzelfsprekend.
- Uitzicht op een vaste baan.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.

Eventueel ook mogelijk:
Wil jij je graag verder ontwikkelen in het vakgebied? Bij ons is het volgen van een opleiding en/of cursus altijd bespreekbaar en denken we graag mee aan eventuele doorgroeimogelijkheden.  

Doorsturen
 
Deel deze vacature via