Junior Monteur Nieuwbouw & revisie Doetinchem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Constructie-, Apparaten- en Machinebouw
Standplaats Doetinchem

Over de functie

Ken jij de volgende uitspraak? “ That's one small step for a man, one giant leap for mankind”. Lees dan snel verder.

Inderdaad, dit gaat over de maanlanding van Neil Armstrong! Een historisch moment waarin de mensheid door middel van techniek op de maan is gekomen. Ben jij ook geïnteresseerd in de techniek achter het succes? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Wij hebben op dit moment plaats om mensen met de juiste achtergrond (MBO Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek of Energietechniek) de carrière van hun dromen te geven!

Bij Hartd. vinden wij het belangrijk dat jij je ontwikkelt; zo krijg je vanaf het eerste project de uitdaging die je zoekt, passend bij jouw achtergrond en wensen.

Zo kan je het ene project bezig zijn met het reviseren van een dieselmotor van 1200 PK en bij een ander project ben je een speciaalmachine aan het assembleren. Uiteraard zal er een gedegen inwerkperiode plaats vinden en zal je opgeleid worden waar nodig. Dit allemaal in de regio van Doetinchem.

Waar jij je op ontwikkelt heb je zelf in de hand! Wil je als machinebouwer groeien in je laskwaliteiten? Wil je je ontwikkelen richting robotisering? Of wil je juist doorgroeien tot hydrauliek-expert?

Jij zegt het, Hartd. biedt het!

Functie eisen

Wat we van je vragen;

  • een bovengemiddeld technisch inzicht
  • een opleiding MBO Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek of Mechatronica
  • de ambitie om écht iets van je carrière te maken
  • je vindt het fijn om in een straal van 30 kilometer rondom Doetinchem te werken.
  • een rijbewijs

Solliciteer nu op deze gave junior functie in de regio Doetinchem.

Over het bedrijf

Zoek je een afwisselende baan in de werktuigbouwkunde  of elektrotechniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin jij met je technische kennis en ervaring tot je recht komt? Voel je iets voor afwisselend werk met de voordelen van een vaste baan? Ben je bovendien gemotiveerd, heb je karakter en hart voor techniek? Dan is Hartd. op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. BV betekend werken in een financieel gezonde en groeiende organisatie. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zelf ook groeien. Zo is het mogelijk om via ons opleidingen/cursussen te volgen en denken we graag mee over een volgende stap in jou carrière.

Daarnaast krijg je:
- Leuke collega’s
- Leuke werkzaamheden
- Goed salaris
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding

En als jij ons bedrijf vertegenwoordigd, zoals je dat normaal ook voor jezelf zou doen, doen wij niet moeilijk over een vast contract.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via