Monteur industriële automatisering Enschede

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Constructie-, Apparaten- en Machinebouw
Standplaats Enschede

Over de functie

Een typische week klinkt ongeveer als volgt:
Aan een magazijn vol materialen en een pakket elektrische schema’s heb jij voldoende. Vanaf daar zorg jij er voor dat de besturingskast getest en wel de deur uitgaat vanuit de werkplaats in Enschede.
Daarna zorg jij ervoor dat de kast wordt aangesloten en samen met een electrical engineer stel je hem in bedrijf. De ene keer voor een automatische stapelaar, een andere keer om een procesinstallatie voor de voedingsmiddelenproducent aan te sturen.
En of je nou gelukkig wordt van het complete plaatje, óf juist uitblinkt in het nieuwbouwen of installeren op locatie in Enschede en omgeving; wij houden rekening met jouw wensen in onze planning!

Functie eisen

Wat we van je vragen:

- Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek op niveau 3 (afstudeerrichting besturingstechniek of industriële automatisering)

- Ervaring als monteur binnen de machinebouw

- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Enschede

Over het bedrijf

Wanneer jij een besturingskast aflevert is het geen besturingskast meer, maar een kunstwerk. Jij bouwt geen veredelde meterkasten, maar besturingskasten die niet eens in je woonkamer passen. Wordt het tijd voor het échte werk?

Wat wij bieden

Als collega bij Hartd. weet je dat het goed zit; wij hebben namelijk onze medewerkers op de eerste plaats staan. Dit houdt in dat je naast mooi werk ook de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Daarnaast heb je bij ons:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie
- Een marktconform salaris
- Pensioen
- Uitzicht op een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via