Elektromonteur Machinebouw Haaksbergen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Haaksbergen

Over de functie

Eerst koffie pakken terwijl collega’s de voetbalwedstrijd van gisteren bespreken; die strafschop was zwaar onterecht. Terwijl jullie discussiëren kijk je op de klok; het is bijna half 8.
Snel de werkmap pakken en naar het magazijn; met je werkbonnen de juiste materialen ophalen voor vandaag. In je gereedschapskar ligt werkelijk alles wat je nodig hebt om kwaliteit te leveren.

Adem in, adem uit; je bladert door het elektrische schema om te kijken waar je was. Geen doorverwijzingen vergeten? Eerst zorg je ervoor dat alle sensoren, connectoren en elektromotoren in de machine worden gemonteerd. Als alles op de juiste plek staat ga je bekabelen. Kijk goed naar de verschillende diameters en knip alles op de juiste lengte, daarna maak je de kabels af met de bijbehorende klemmen.
Nu wordt het tijd voor het moeilijke werk: de draden moeten zo lopen, dat een servicemonteur met gemak het elektrische schema kan volgen. Jij zorgt er dus voor dat er netjes gebundeld word en dat je overal goed bij kunt.

Aan het einde van het project maak jij nog snel een foto voordat de behuizing dicht gaat; wat een prachtig gezicht!

Wil jij dit ook ervaren? Bel of solliciteer nu!

Functie eisen

- Een opleiding MBO Elektrotechniek op MBO niveau 2
- (stage-) ervaring als monteur binnen de machinebouw.
- Je spreekt goed Nederlands.
- Je woont op maximaal 45 minuten reizen van Haaksbergen.

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele, nuchtere en dynamische omgeving. Wij werken graag met ambitieuze mensen, die wat van hun loopbaan willen maken. Hierin willen we toegevoegde waarde hebben. Wij maken gebruik van diverse opleidingsinstituten en begeleiden je daarnaast persoonlijk. Verder zijn we informeel en staan onze deuren altijd open. Zeker op de vrijdagmiddag!

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via