Monteur mechatronica Bredevoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Vakgebied Constr-, App- en Machinebouw
Standplaats Bredevoort

Over de functie

Vind jij het leuk om machines compleet in elkaar te zetten? Dus niet alleen mechanisch, maar ook elektrotechnisch, zodat je daadwerkelijk een complete en functionerende machine aflevert? Voel jij je thuis in een uitdagende en gevarieerde omgeving? Kom jij uit de regio Bredevoort? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een allround monteur die samen met enkele collega’s complete machines gaat opbouwen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld verpakkingsmachines, palletwikkelaars en landbouwmachines. Doordat we zeer uiteenlopende projecten op pakken, zijn jouw werkzaamheden heel divers. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, waardoor jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen de techniek.

Jou taken bestaan uit:
- Het compleet samenbouwen (zowel mechanisch als elektrotechnisch) van machines.
- Het doen van verbetervoorstellen (in overleg met engineering).
- Het controleren van diverse onderdelen.
- Het testen van de machine.

Indien je hier open voor staat, is het op termijn mogelijk dat je de opgebouwde machines ook op locatie gaat installeren (internationaal). Hierbij ga je na een succesvolle installatie, de machine uitgebreid testen. Tot slot instrueer je de eindgebruiker.

Functie eisen

Jij hebt een diploma van een van de volgende opleidingen op minimaal niveau 3 (Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Industriële automatisering)
- Je hebt concrete sleutelervaring
- Je bent gedreven
- Je hebt een rijbewijs
- Je woont op maximaal 45 minuten rijden van Bredevoort

Wat wij bieden

Als collega bij Hartd. weet je dat het goed zit; wij hebben namelijk onze medewerkers op de eerste plaats staan. Dit houdt in dat je naast mooi werk ook de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Daarnaast heb je bij ons:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie
- Een marktconform salaris
- Pensioen
- Uitzicht op een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via