Product en Development Engineer Utrecht

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Utrecht

Over de functie

Ben je een techneut in hart en nieren en wil je van begin tot eind betrokken zijn bij een project? Dat kan als product en development engineer bij Hartd in de omgeving Utrecht. Zo ondersteun je de sales afdeling met jouw technische kennis bij het opstellen van offertes en beoordeel je aanvragen van klanten op technische haalbaarheid en maakbaarheid. Vervolgens ga je zelf met de klant om tafel te gaan om het concept tot in detail uit te werken. Dit doe je uiteraard samen met collega tekenaars en engineers. Tot slot heb je veelvuldig contact met leveranciers voor benodigde onderdelen en zorg je ervoor dat prototypes gerealiseerd worden.

Doordat wij veel verschillende projecten oppakken is geen project hetzelfde. Zo kan het zijn dat je betrokken bent bij de ontwikkeling van complete installaties om vervolgens een verbetering voor een machine te ontwikkelen en door te voeren.

Ben jij die net afgestudeerde HTS’er of een MTS’er die klaar is voor een volgende stap in jouw carrière en ben je zoekende naar een uitdagende en afwisselende functie? Neem dan snel contact op!

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen, zijn wij op zoek naar iemand:

- Met ambitie.
- Met een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar.
- Met een HBO werk en denkniveau.
- Met ervaring met 3-D tekenprogramma’s (bijvoorbeeld SolidWorks of Inventor).
- Met goede communicatieve vaardigheden.
- Uit de omgeving Utrecht.
- Met een B rijbewijs.

Wat wij bieden

Als jij komt werken bij Hartd., kom je terecht in een stabiele en vooruitstrevende organisatie. Het bijzondere concept van Hartd. zorgt ervoor dat jij stabiliteit en een vast inkomen hebt, maar je nog veel vrijheden hebt om uit te zoeken wat bij jou past. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we samen uitzoeken wat voor soort projecten en uitdagingen bij jou passen. Werken bij Hartd. zorgt er dus voor dat jij je stabiliteit al hebt en alsnog opzoek kan gaan naar wat echt bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je in dit proces zelf kunt groeien en helpen je graag naar de volgende stap in jouw carrière. We bieden goede primaire voorwaarden en kennen daarnaast de volgende dingen: 

- de mogelijkheid om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen
- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- een prettige werksfeer binnen een groeide organisatie
- een vast inkomen
- goede pensioenregeling
- mogelijkheden voor een vast contract

Doorsturen
 
Deel deze vacature via