Projectleider Beheer en Onderhoud

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Vakgebied Installatietechniek
Standplaats Apeldoorn

Over de functie

Ben jij een geboren relatie beheerder en kan jij daarnaast verschillende projecten tegelijkertijd draaien? Kom jij uit de omgeving van Apeldoorn Lees dan snel verder! 

Als Projectleider Beheer en Onderhoud bij Hartd. ligt jouw verantwoordelijkheid bij het onderhouden van vaste klantrelaties en hen te ontzorgen van de hectiek van de bouw. Je komt terecht in een team van werkvoorbereiders en projectleiders en werkt samen met verschillende bouwpartners. Het is jouw taak om het verloop van verschillende projecten zo goed mogelijk te begeleiden en te organiseren van begin tot eind! Daarnaast ben je bekend met het opstellen van offertes en kan je de klant adviseren over het installatietechnisch ontwerp.

Het verzorgen van financiële rapportages, planning maken, projectbewaking, inkoop van materialen, beoordelen van functioneren van projectmedewerkers en zorgen dat de behaalde doelstellingen behaald worden bij het team neergelegd.
Binnen het team kan besproken worden welke taken je het liefst op je wil nemen naast het onderhouden van de klantrelaties. Wij verwachten dan dat je collegialiteit belangrijk vindt want als team zorg je ervoor dat de projecten binnen de gestelde kaders afkomt. Het ene moment zal er van je worden gevraagd of jij een collega kan ondersteunen met het maken van de planning en het andere moment vraag jij aan je collega of hij je kan helpen met een exit gesprek van een projectmedewerker.

Dus zoek jij een omgeving waarin collega’s elkaar verder helpen en stimuleren? Solliciteer dan snel!

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen, zijn wij op zoek naar iemand met:
- HBO werkt- en denk niveau
- Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider
- Leidinggevende capaciteiten / ervaring
- Commerciële instelling
- Woonzaam in de omgeving Apeldoorn

Wat wij bieden

Bij Hartd. werken op het moment 120 mensen verdeeld over verschillende projecten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende gebieden. Denk hierbij aan woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.
Wij zijn een financieel gezonde en groeiende organisatie en vinden het belangrijk dat onze medewerkers meegroeien. Zo is het mogelijk om via ons opleidingen/cursussen te volgen en denken mee over een volgende stap in jou carrière.
Uiteraard bieden we goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie
- Goed salaris
- Pensioenregeling
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via