Junior projectmanager werktuigbouwkunde Enschede

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Vakgebied Montage / Onderhoud / Service
Standplaats Enschede

Over de functie

Als jou op een verjaardag wordt gevraagd wat voor werk je precies doet, vindt je dat moeilijk om uit te leggen. Je doet namelijk zoveel verschillende dingen, dat het eigenlijk niet in een functie titel te vangen is.
Ben je nou die hardcore techneut, ben je relatiebeheerder, ben jij een ben jij een manager (al vind jij deze titel zelf, niet zo goed bij je passen) of ben je gewoon een nuchtere kerel/dame met boerenverstand, die het maximale uit zichzelf wil halen? Onze voorkeur gaat uit naar het laatste.
Een ding is zeker, vanuit je standplaats Enschede, ben jij bezig met het bedenken van technische oplossingen voor jouw klanten, het maken van bruikbare ontwerpen, het aansturen van jouw projectteam en het realiseren van technisch uitdagende projecten. Kortom, geen dag is hetzelfde. Dit maakt de functie tegelijkertijd leuk en uitdagend. Hier heb je doorzettingsvermogen, energie, inzicht en een gezond stel hersenen voor nodig. Daarnaast helpt het, als je de taal van de werkvloer en het hoger management spreekt.
Als jij open staat voor succes, kunnen wij je een omgeving en de begeleiding bieden, waarin je die successen kunt behalen. Ben jij die nuchtere doener, die het maximale uit zichzelf wil halen, solliciteer dan snel op deze mooie baan in Enschede!

Functie eisen

- Je hebt een bovengemiddeld technisch inzicht.
- Je vrienden vinden je positief en energiek.
- Je houdt van een geintje en hebt humor.
- Je bent collegiaal.
- Je kunt tegen een stootje.
- Je hebt een diploma HTS werktuigbouwkunde.
- Je kunt overweg met een 3-D tekenpakket.
- Je bent in het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer.
- Je woont in de omgeving van Enschede.

Wat wij bieden

Werken bij Hartd. betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Wij zijn nuchter, recht door zee en we kennen de regio. We houden van een feestje, we hebben een jong, hecht team dat elkaar verder helpt en we hebben een eigen identiteit.
Uiteraard bieden we je een goed salaris en leuke doorgroeimogelijkheden. Wat misschien wel interessanter is, is het feit dat we jou intensief gaan begeleiden. Toegegeven, dit kan wel eens zwaar zijn, maar hiermee leggen we een basis voor je verdere carrière. Dus sta jij open voor ontwikkeling, ben jij technisch en heb je leidinggevende kwaliteiten? Werk jij graag in een technisch, commerciële functie voor een jonge, professionele organisatie met een informele sfeer? Word dan onze nieuwe collega in Enschede!

Doorsturen
 
Deel deze vacature via