vacatures technische dienst

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij op zoek naar technische dienst vacatures? De technische dienst is een onderdeel van een bedrijf dat steeds belangrijker wordt. Omdat veel bedrijven meer en meer draaien op technische apparatuur, systemen en installaties, is het van belang dat deze goed onderhouden worden en defecten snel en kundig verholpen worden.

De groei van het aantal technische toepassingen binnen bedrijven en organisaties, zorgt er dus ook voor dat er steeds meer vacatures binnen de technische dienst komen. Doordat er steeds meer complexe apparatuur gebruikt wordt, is er ook een groeiende vraag naar gespecialiseerde vaklui.

Complex en uitdagend

Wanneer je actief bent in de technische dienst, ben je dus onderdeel van een belangrijk team binnen een bedrijf. Immers: zonder technische dienst worden defecte apparaten niet gerepareerd, is er geen onderhoud aan technische systemen en is er geen kennis aanwezig over complexe installaties.

Van medewerkers in de technische dienst wordt dus ook behoorlijk wat gevraagd. Niet alleen dien je veel kennis te hebben van ingewikkelde systemen, installaties en apparatuur, maar ook moet je flexibel zijn en goed met stressvolle situaties om kunnen gaan. Het bedrijf waarvoor je werkt wil natuurlijk niet te lang stil staan bij een defect, zodat je onder druk staat om de reparatie uit te voeren.

Als medewerker in de technische dienst kun je werkzaam zijn in bijna alle werkomgevingen. Zo kun je in dienst staan van wooncorporaties, bedrijven binnen de metaalindustrie, op scholen en in ziekenhuizen en ga zo maar door. Omdat er steeds meer vraag komt naar technische apparatuur en daarom ook meer vraag naar specialisten, zal het aantal mogelijkheden binnen de technische dienst naar verwachting alleen maar toenemen.

Dus ben je op zoek naar een uitdagende functie waarbij je je kennis en ervaring in kunt zetten en verantwoording draagt voor het blijven doorlopen van het werkproces? Bekijk dan onze technische dienst vacatures.

Waarom Hartd?

Ben je op zoek naar een baan in de technische dienst? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een technische dienst vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1