Junior tekenaar

Ga direct naar onze vacatures

Binnen de techniek ben je zeker niet altijd alleen maar bezig met je handen. Er zijn ook genoeg functies waarbij je vooral bezig bent met het ontwerpen en creëren van producten en installaties. Dit is waar een junior tekenaar zich vooral mee bezig houdt.

In deze rol heb je als belangrijkste taken het zelfstandig uitvoeren en ontwerpen van werktekeningen, detailtekeningen en ben je verantwoordelijk voor de technische documentatie. Ook ben je een belangrijke schakel tussen diverse afdelingen. Je communiceert onder andere met ingenieurs en projectmanagers.

Je bent als junior tekenaar dus continu bezig met het verbeteren van processen en het ondersteunen van afdelingen. Een uitdagende functie waarin er veel van je gevraagd wordt!  

Wat wordt er van je verwacht?

Een baan met veel verantwoordelijkheid zoals die van junior tekenaar is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. In deze rol wordt er van je verwacht dat je stressbestendig bent, goed met mensen en deadlines om kan gaan en dat je goed kunt schakelen met veel partijen. Opdrachtgevers binnen de techniek die op zoek zijn naar een junior tekenaar zullen dan ook vaak vragen om een afgerond MTS/HTS diploma werktuigbouwkunde.

Verder is het belangrijk dat je enige affiniteit hebt met bijvoorbeeld constructiemateriaal, draaien en frezen en technische documentatie. Heb je dit en lijkt het je leuk om als junior tekenaar aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij de vacatures en wie weet ga je binnenkort al aan de slag!

Waarom Hartd?

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.