Aankomend projectleider

Ga direct naar onze vacatures

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? En ambieer jij een leidinggevende rol? Dan is een functie als projectleider iets voor jou! Een aankomend projectleider wil graag de stap van een uitvoerende functie naar een leidinggevende rol zetten en vaktechnisch goed onderlegd is.

Als aankomend projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, ondersteuning en het gereed voor uitvoering maken van projecten. Werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van calculaties en offertes, maken van elektrotechnische berekeningen, werkomschrijvingen, materiaalstaten en het uitvoeren van bestellingen. Ook kun je in deze rol verantwoordelijk zijn voor het opstellen en beheren van documenten en planning.

Profiel van een aankomend projectleider

Om voor een baan als projectleider in aanmerking te komen dien je over een groot aantal kwaliteiten te beschikken. Het is immers een rol met een groot aantal verantwoordelijkheden.

Opdrachtgevers zullen vaak vragen om een afgeronde HTS opleiding en enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider of binnen de engineering. Omdat de kans aanwezig is dat je ook met buitenlandse klanten en partijen moet schakelen, is beheersing van het Engels vaak belangrijk. Sowieso zijn communicatieve eigenschappen belangrijk en ook klantgerichtheid en flexibiliteit.

Als aankomend projectleider heb je dus een groot aantal verantwoordelijkheden. Als je een rol ambieert waarbij je veel moet samenwerken, veel ballen in de lucht dient te houden en stressbestendig moet zijn en goed met deadlines om kunt gaan, dan is een functie als aankomend projectleider zeker iets voor jou!

Waarom Hartd?

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.