Constructiebankwerker / lasser

Ga direct naar onze vacatures

Wil jij graag werken in de metaalproductenindustrie en dan met name bij constructiebedrijven? Zoek jij een functie waarbij je zowel kunt werken met je handen als veel kunt communiceren met andere afdelingen? Dan is een functie als constructiebankwerker iets voor jou!

Een constructiebankwerker of lasser dient te beschikken over technisch inzicht en goed zijn in het lezen van tekeningen. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het samenstellen en produceren van metaalproducten. Je maakt dus zelfstandig constructiedelen, constructies en machines. Omdat de producten die je gaat maken variëren van eenvoudig tot complex is geen dag als constructiebankwerker hetzelfde!

Als constructiebankwerker ben je niet alleen bezig met het lassen van producten. Je bent namelijk betrokken bij het hele proces. Dus van tekening tot oplevering speel jij een rol. Zo behoren ook het zoeken van het juiste gereedschap, verspanen, boren, snijbranden, lijmen en schroeven tot je taken.

Ook ben je verantwoordelijk voor reparaties, nabewerkingen en kwaliteitscontroles.

Waar kom je te werken als constructiebankwerker of lasser?

Als constructiebankwerker / lasser ben je vooral werkzaam in de metaalproductenindustrie. Te denken valt aan constructiebedrijven die constructies vervaardigen voor bijvoorbeeld de bouw, machine-industrie, landbouw, agrarische industrie, scheepsbouw en weg- en waterbouw.

Je kunt zowel op detacheringsbasis als in vaste dienst bij opdrachtgevers werkzaam zijn als constructiebankwerker. Bij detachering kom je voor verschillende opdrachtgevers te werken, in verschillende werkvelden en op verschillende locaties.

Om als constructiebankwerker aan de slag te gaan heb je minimaal de opleiding Lasser/Constructiebankwerker (MBO-niveau 2) nodig of VBO Metaal met Mig/Mag niveau 1 en 2. Ook zijn vaak aanvullende certificaten gewenst.  

Waarom Hartd.?

Ben je op zoek naar lasser vacatures of constructiebankwerker vacatures? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een lasser vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 6