Monteur montage en onderhoud

Ga direct naar onze vacatures

Ben je op zoek naar een technische en veelzijdige baan? Dan is een rol als monteur montage en onderhoud iets voor jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen, maken en samenstellen van machine(onderdelen) en constructies. Heel precies werk, waarbij vaak een verschil van een millimeter tussen tekening en uitvoering genoeg is om onderdelen niet meer te laten passen.

Wat doet een monteur montage en onderhoud?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud, het uitvoeren van controles en het monteren, demonteren en afstellen van verschillende apparaten en machines. Bovendien moet je hierbij natuurlijk rekening houden met de wettelijke normen en regels die hierbij gelden.

Je werkzaamheden zijn dus onder meer:

  • Vervaardigen van machineonderdelen en constructies
  • Uitvoeren van (preventief) onderhoud
  • Uitvoeren van controles
  • Monteren, demonteren en afstellen van machines

Waar werkt een monteur montage en onderhoud?

Als monteur montage/onderhoud ben je breed inzetbaar. Overal waar machines worden gebouwd en onderhouden of gerepareerd moeten worden kun je aan de slag! Te denken is aan werken bij technische diensten, revisiebedrijven, montagebedrijven, onderhoudsdiensten en machinefabrieken.

Een baan als monteur is dus nooit hetzelfde. Niet alleen kun je binnen verschillende werkgebieden aan de slag, ook krijg je te maken met een groot aantal machines en apparaten. Een enorme uitdaging waarbij je goed moet kunnen schakelen, met mensen moet kunnen werken en je snel aan moet kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Een mooie uitdaging dus!

Om in aanmerking te komen voor een rol als monteur montage en onderhoud dien je een BBL of BOL opleiding afgerond te hebben.

Waarom Hartd.?

Ben je op zoek naar een baan in elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.