Tekenaar installatietechniek W

Ga direct naar onze vacatures

Op zoek naar een uitdagende baan binnen de techniek waarbij je al je technische kennis en ervaring in kunt zetten? Dan is de functie als tekenaar van W (werktuigbouwkundige) installaties iets voor jou! In deze rol bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het opzetten en uitwerken van werktekening en het begeleiden van projecten. Ook maak je detailtekeningen op schaal en draag je zorg voor het revisiewerk van verschillende projecten.

Het ontwerpen van de installaties doe je voornamelijk in CAD-programma’s zoals Revit of StabiCAD. Een goede kennis van dit soort programma’s is dus heel belangrijk. Ook moet je berekeningen maken en draag je verantwoordelijkheid voor inschatting van financiële en technische risico’s en materiaallijsten.

In deze functie kun je in een groot aantal soorten bedrijven ingezet worden. Bijvoorbeeld binnen de woningbouw, weg- en waterbouw en kleine utiliteit.

Wanneer kom je in aanmerking voor deze functie?

Wanneer je in aanmerking wil komen voor een functie als tekenaar installatietechniek, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moet je natuurlijk voldoende kennis hebben van tekensoftware zoals AutoCAD of StabiCAD, moet je een relevante Mbo-opleiding afgerond hebben, tekeningen kunnen lezen en om kunnen zetten naar daadwerkelijke installaties en goed samen kunnen werken met onder andere projectleiders en managers.

Omdat je in deze functie veel te maken krijgt met deadlines en onvoorziene omstandigheden is het ook belangrijk dat je stressbestendig bent en goed kunt werken met tegenslag.

Een baan als tekenaar installatietechniek is dus uitdagend en veelzijdig. Wanneer je op zoek bent naar een functie waarin je kans hebt om door te groeien en jouw technische kennis in te zetten is deze rol zeker voor jou weggelegd!

Waarom Hartd?

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.