Elektromonteur vacatures

Ga direct naar onze vacatures

Ben je technisch aangelegd, werk je graag met mensen en houd je ervan om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan? Dan is een baan als elektromonteur wellicht iets voor jou!

Als elektromonteur ben je gespecialiseerd in het installeren, repareren, onderhouden en testen van verschillende elektrotechnische installaties, systemen en onderdelen daarvan. Je kunt als elektromonteur bijvoorbeeld werken aan data-, data- en krachtinstallaties. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Installeren en samenstellen van elektrische apparaten, machines, transformatoren en andere onderdelen
  • Uitvoeren en beheren van (preventieve) onderhoudstaken, zoals controle, reparatie en reiniging
  • Oplossen van problemen met elektrische apparatuur
  • Bij- en afstellen van installaties en machines
  • Controleren of systemen en bedradingen voldoen aan de geldende normen en voorschriften
  • Rapporteren en adviseren aan onder meer management over het functioneren van installaties en mogelijke risico’s

Er komt dus een heleboel kijken bij een baan als elektromonteur. Niet alleen ben je bezig met het maken van elektrische apparaten, je bent ook verantwoordelijk voor het hele proces ná ontwikkeling en installatie. Dit houdt in dat je ook klantgericht moet zijn en goed kunt samenwerken met mensen. Een veelzijdige uitdaging dus!

Waarvoor zijn elektromonteur vacatures?

Als elektromonteur kom je veelal te werken voor elektrotechnische bedrijven, installatiebedrijven, de industrie, scheepsbouw, weg- en waterbouw, woningbouw en telecom. In deze rol werk je vaak samen met installateurs, werkvoorbereiders, aannemers en andere monteurs. Je kunt zowel in vaste dienst komen te werken als op basis van opdrachten, waarbij je geplaatst wordt bij een opdrachtgever voor de duur van een opdracht.

Om voor deze rol in aanmerking te komen dien je een van de volgende Mbo-opleidingen afgerond te hebben: assistent monteur (niveau 1), Monteur Elektrotechnische Installaties (niveau 3), Monteur Data/Elektra (minimaal niveau 2), EIPS (minimaal niveau 2), infratechniek (niveau 2) of servicemonteur elektrotechniek (niveau 3).

Zoals bij de meeste banen binnen de techniek is een VCA certificaat vaak vereist.

Waarom Hartd?

Ben je op zoek naar een baan als elektromonteur? Een baan met inhoud en doorgroeimogelijkheden? Waar jouw kennis en ervaring tot recht komt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Hartd. zijn we altijd op zoek naar de ‘juiste persoon op de juiste plaats’. Omdat persoonlijk contact heel belangrijk is, koppelen we je aan een ervaren collega die je intensief begeleid.

Dankzij een netwerk van uiteenlopende opdrachtgevers met een groot aanbod aan afwisselende en interessante projecten, kunnen wij je altijd een opdracht bieden die bij jou past! En we zijn er trots op dat we kwaliteit, professionaliteit én veiligheid bieden! Zo zijn we VCU en NEN 440 gecertificeerd en leggen we alle afspraken schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Hebben we je interesse gewekt? Heb je een vacature gezien die bij jou past? Of heb je nog andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct een sollicitatieformulier in!

Overzicht vacatures

Resultaten 1 tot 4 van 4