Over Hartd.

Hartd. voor jou. Zoek je een afwisselende baan in de werktuigbouwkunde  of elektrotechniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin jij met je technische kennis en ervaring tot je recht komt? Voel je iets voor afwisselend werk met de voordelen van een vaste baan? Ben je bovendien gemotiveerd, heb je karakter en hart voor techniek? Dan is Hartd. op zoek naar jou!

Hartd. voor jouw vakgebied. Natuurlijk zoek je een baan die bij je past. Dat komt goed uit. Met onze technische achtergrond weten we wat er speelt in jouw vakgebied. En net zoals wij van jou willen weten wat je verwachtingen en wensen zijn, praten we ook uitgebreid met onze klanten. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we jou datgene meegeven wat je verder brengt.

Hartd. voor samenwerking. Hartd. streeft altijd naar ‘de juiste man op de juiste plaats’. Wij vinden het persoonlijk contact met collega’s heel belangrijk. Op je eerste werkdag koppelen we je daarom meteen aan een ervaren collega die je steeds intensief blijft begeleiden en adviseren, en bij wie je altijd met vragen terecht kunt.

Hartd. voor de toekomst. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen op  MBO-,  HBO-, of WO- niveau. Hebben we elkaar eenmaal gevonden, dan halen we het beste in je naar boven en helpen we je om te groeien en je te ontwikkelen. Wij bieden ruimte aan mensen die vanuit de uitvoering willen overstappen naar een kantoorfunctie, of andersom. Ook als je wilt doorleren ben je bij ons aan het juiste adres. Als Kenteq-erkend leerbedrijf biedt Hartd. je volop mogelijkheden voor verdere opleiding en specialisatie.

Hartd. voor karakter. Betrouwbaarheid en integriteit vinden we bij Hartd. erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan nette omgangsvormen, een representatief voorkomen, een nuchtere instelling, doorzettingsvermogen en vakkennis. Een stevig lijstje, dat beseffen we. Tegelijkertijd mag jij als professional dit alles natuurlijk ook van ons als werkgever verwachten.

Hartd. voor kwaliteit. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk opgebouwd van uiteenlopende opdrachtgevers met interessante, afwisselende en technisch interessante projecten op verschillende vakgebieden. Bij Hartd. ben je dus verzekerd van opdrachten die bij jou passen. Bekijk de actuele vacatures op onze site en overtuig jezelf.

Hartd. voor zekerheid. Hartd. staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij selecteren onze projecten en medewerkers met zorg. Zowel op de werkvloer als daarbuiten doet Hartd. er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Zo zijn wij VCU en NEN 4400 gecertificeerd. Afspraken leggen we schriftelijk vast, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En ook als je graag de zekerheid hebt van een vast dienstverband, zit je bij ons goed

Hartd. in jouw hart? Hebben Hartd. en onze filosofie jouw belangstelling gewekt? Heb je een vacature gezien die je aanspreekt? Wil je weten wat wij nog meer kunnen bieden? Of heb je andere vragen? Bel ons, stuur een e-mail of vul direct het sollicitatieformulier in!

Contact opnemen     Doe een open sollicitatie