Excuses voor het feit dat we zo medewerkersgericht zijn.

Waarom wij talent binnen de machinebouw, metaal, elektrotechniek en installatietechniek op een andere manier inzetten

Beste klant, Excuses…
Bij Hartd. zetten we onze medewerkers net even anders in. Bij ons staat namelijk niet de opdrachtgever, maar onze medewerker centraal.

We geloven in aandacht voor onze medewerkers. We luisteren naar hun wensen en begeleiden ze in hun carrière, ontwikkeling en groei. Door evaluatie, advies en persoonlijke begeleiding halen we het beste in ze naar boven. Gezamenlijk kiezen we een pad en de bijbehorende projecten.

En weet u? Dat werkt in uw voordeel!
Want medewerkers die hun werk leuk vinden, zijn gemotiveerder, werken sneller en werken slimmer.

Het werk bij de personen
Dus ja. Onze excuses zijn enigszins betrekkelijk. Want juist door het werk bij de persoon te zoeken, in plaats van de persoon bij het werk, zijn onze medewerkers bij u precies op de juiste plek. En hebben ze zin in de uitdaging die u biedt.

Onze techneuten hebben:

  • Mbo-, hbo- of wo-niveau
  • Inhoudelijke vakkennis
  • Een professionele werkhouding en uitstraling
  • Persoonlijke begeleiding en advies van onze kant
  • Zin in de uitdaging die u biedt

Toegewijd aan onze vakgebieden
De machinebouw, metaal, elektrotechniek en installatietechniek: het zijn vakgebieden die we kennen. We weten wat de ontwikkelingen zijn, wat de vraagstukken zijn en welke veranderingen er gaande zijn in de markt. We begrijpen de behoefte aan flexibiliteit. Niet voor niets was Hartd. van oorsprong een ingenieursbureau en zijn we nu sterk in het projectmatig inzetten van de beste techneuten in de markt.

Vaste projectmanager
Bij Hartd. heeft u direct contact met een vaste projectmanager. Die begeleidt de projecten en zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Door onze goede samenwerking met regionale opleidingscentra, hogere scholen, universiteiten en andere kwalitatieve, technische opleiders, bieden we bovendien volop mogelijkheden om onze medewerkers te specialiseren in uw vakgebied.

De betrouwbaarheid van Hartd.
Hartd. startte als ingenieursbureau en als dochter van N-GeeYou. Het is sinds 2000, samen met zusterbedrijven Jackling Engineering en Bowers, een gezonde en groeiende onderneming.


Dat komt niet uit de lucht vallen. Want bij Hartd.:

  • Leggen we alle afspraken schriftelijk vast. Wel zo handig: zo komt niemand voor verrassingen te staan.
  • Zijn we VCU en NEN 4400 gecertificeerd.
  • Doen we er alles aan om de veiligheid van medewerkers en opdrachtgevers te garanderen.
  • Kunnen we altijd een verklaring omtrent betalingsgedrag van de belastingdienst overleggen.
  • Krijgen we van ruim 90% van onze medewerkers een 8, 9 of 10. En doen we er alles aan om die score nog hoger te krijgen.

Denken vanuit onze medewerker, die bij u een volgende uitdaging vindt. Dát maakt werken met Hartd. technisch gezien beter.

Interesse in werken met Hartd.? Neem dan gerust contact met ons op.