Hartd voor techniek. Trots op jou.

De mooiste projecten en opdrachten in de metaal, machinebouw, elektrotechniek en installatietechniek. Precies zoals ze bij je passen.

Je wilt het leukste werk in de techniek. Werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen jouw talent ziet en waardeert. Werk waarin anderen je voorbeeld volgen. Werk dat zo goed bij je past, dat het aanvoelt als een hobby.

Welkom bij Hartd. Zo kom je verder.

Bij Hartd. zijn we ambitieus. Wij zijn pas tevreden als jij ons beoordeelt met een 9 of hoger. Of je nou werkt in de machinebouw, metaal , elektrotechniek of de installatietechniek: wij zijn de werkgever die er voor jou is.

Bij ons draait alles om jou. Dat is geen belofte. Dat is een garantie:

Het perfecte werk
We bieden de mooiste projecten en uitdagingen in de techniek. We screenen onze klanten, we screenen het werk en we zijn scherp op zaken als veiligheid en werkomstandigheden. We toetsen alle aspecten en zorgen dat het tot in de puntjes klopt. Vervolgens kijken we samen met jou, welk werk het best bij je past en hoé we deze werkzaamheden passend invullen. Jij hebt en houdt inspraak in jouw werkzaamheden.

Coaching
Middels ons coaching traject, komen we erachter wat jij echt belangrijk vindt. Dit kan werk gerelateerd zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. In alle gevallen helpen we je, om jouw ideeën om te zetten naar een concreet plan.

Een plan voor de toekomst
Jouw nieuwe baan is pas het begin. Met ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan helpen we je verder in je carrière op basis van jouw wensen en voorkeuren. Je krijgt een eigen contactpersoon die je begeleidt en adviseert. Iemand die je helpt met nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden en waarbij je altijd terecht kunt met vragen.

Zo veranderen we altijd met je mee, welke stap je ook wilt zetten. Van kantoor tot werkplaats, van fulltime tot parttime, van leeftijd tot levensstijl. Zelfs als je besluit om uiteindelijk zzp'er te worden, blijven we graag met je meedenken.
Uniek in ons vak. Zo zijn we.

Vaste collega’s
We vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen. Hoe kan dit beter dan door samen te werken met bekende gezichten? Daarnaast zijn wij bijna 24/7 bereikbaar, zodat jij altijd bij ons terecht kan, met eventuele vragen.

Hoge mate van tevredenheid
De combinatie van het mooiste werk in de techniek, onze aandacht voor je toekomst en ons luisterende oor naar wat nog beter kan, bezorgt ons een hoge waardering van onze technici.

Ruim 90 procent van onze medewerkers beoordeelt ons met een 8, 9 of 10. Daar zijn we natuurlijk trots op. En we zetten alles op alles, om voor de volle 100% te gaan.

Als:

  • Jij beschikt over een diploma op mbo,- hbo- of wo-niveau, op het gebied van metaal machinebouw, elektro,- of installatietechniek,
  • Jij houdt van technische uitdagingen,
  • Jij kiest voor afwisseling, maar dan wél met de zekerheid van een vaste baan,
  • Jij persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk vindt,

Dan: hebben wij de perfecte baan voor jou!

Interesse in werken bij Hartd.? We ontmoeten je graag.

Bekijk alle vacatures     Doe een open sollicitatie     Neem contact met ons op